minnamangastyle

Senaste inläggen

Av Minna - 8 maj 2013 20:51

Eventuellt ska jag åka till Tokyo snart. Men jag vet inte vad jag ska passa på att göra där! Är det någon av er som har några förslag på vad man kan besöka eller göra, så skriv i kommentarer!

Här kommer några nya bilder på kattungarna :3 de växer så snabbt :3

Oj!

Av Minna - 8 maj 2013 20:45

Jag har helt glömt bort att blogga sedan, jag vet inte när! Men nu kommer dagens första inlägg iallafall. Jag är hemma just nu, och igår så satte jag in fyra gummiband mellan tänderna för att göra plats för min tandställning. Det gör ont när jag tuggar, så jag måste ibland ta en värktablett för att kunna äta. Jag har ätit pasta idag, för det är rätt mjukt så jag behövde ingen tablett.

Av Minna - 5 maj 2013 22:15

Här listar jag några bra animer jag har sett idag:
1. Shugo Chara
2. Lucky Star
3. Muromi-San
Du kan se alla på Crunchyroll.com. Det blev ett kort inlägg, för just nu är klockan 22.13 Iallafall, nya inlägg imorgon! + några bilder eftersom jag inte hade någon förklaring på serierna:

Av Minna - 5 maj 2013 13:43

poyopoyo är en anime på 52 avsnitt. varje avsnitt är 2 minuter. poyo är en helt rund katt som bor i en vanlig familj. han är jättesöt! animen passar alla åldrar och finns att se på crunchyroll.com eller i crunchyroll-appen. jag skulle vilja lägga ut ett smakprov från youtube, men ingen verkar ha lagt ut episoderna :< senare idag kommer jag tipsa om fler animer!  

Av Minna - 4 maj 2013 12:12

Hejsan! Jag har vunnit en stooooor choklad och några hudkrämer på min skolas dag. Jag satsade på nummer 6 på chokladhjulet och vann! På lotteriet fick jag nummer 1 och fick välja mellan skovårdskit eller hudkrämerna. ?Vad väljer man liksom!? jag ska snart på kalas, så jag tror inte att det blir något långt andra inlägg idag. Jag har bild på vinsterna:

Av Minna - 3 maj 2013 19:38

En tröja med trycket "I'm awesome", en söt hoodie med kattöron och tassar, en svart kjol, ett par svartvita blommiga tights. Det kanske inte låter som om det passar ihop men det gör det! Ses imorgon ni (få) som läser!

Av Minna - 3 maj 2013 18:45

En av de här jordgubbs-tårtorna kommer jag nog ha till mitt kalas. De är så kawaii :3. om du vill kan du använda bilderna som inspiration till en tårta eller som en mall.

Av Minna - 2 maj 2013 18:59

Torsdagen den 18 April födde Suzy tre stycken oerhört söta kattungar. Sorgligt nog hade en av dem ett handikapp, som heter "twisted legs" Hennes framben är böjda inåt mot kroppen. Hon får ha på sej små strumpor för att böja benen rätt igen, ungefär som bandage. De andra två är helt friska, förutom svansen på den ena som är lite svängd. Men vi tror inte att det är så farligt för henne.
Vi är inte helt säkra på könen än, men eftersom den lilla som ser ut som Espen är mycket större än de andra så är den nog en hane och de andra två honor. Hon med böjda ben kallar vi för Kitty, och den som ser ut som Espen heter Tusse. De får sova i en liten låda som det står Hushållsplast på. Förra årets kattungar var svåra att bli av med, och vi undrar över kitty. Om hon har kvar sitt handikapp kommer nog ingen vilja ha henne. Men då får jag behålla henne! :3 jag har tagit några söta bilder på kattungarna som jag tänkte visa här:

Presentation


Hejsan, och välkommen till min blogg om manga, katter och mig. Jag heter Minna, och har två katter. Suzy och Espen. R.I.P. Moses :(

Fråga mig, jag svarar!

5 besvarade frågor

Omröstning

Vad är din favoritsak?
 Mina husdjur
 Min dator
 Min mobil
 Min TV
 Mina TV-spel

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Popularitet

Singing Hatsune Miku

Ovido - Quiz & Flashcards